Over ons

Francien uit het Brabantse Rucphen (tussen Breda en Roosendaal) is een culinaire, bourgondische en vooral Brabantse duizendpoot. Patrick is de (bak)fiets techneut en zorgt dat alles blijft rijden.

Met in gedachten de Brabantse bourgondische gezelligheid, fietsen met een bakfiets, een heerlijk gevulde picknickmand en de prachtige heide en bossen is het BRABANTSE BAKKIE ontstaan.

LIKE ons op FACEBOOK https://www.facebook.com/BrabantsBakkie.NL/

Bestand:Facebook logo (square).png - Wikipedia

Wat kan je verwachten ?

Je huurt een bakfiets samen met een heerlijk gevulde picknickmand (eventueel met een extra fiets of je neemt zelf een extra fiets mee) , buitenspeelgoed voor de kinderen, fietsroute naar keuze en nog veel meer.

Wij beschikken over een bakfiets waar maximaal 2 kinderen in mee kunnen (tot ca. 8 jaar) en wij beschikken over een speciale bakfiets waarin je hond ook gezellig mee kan.

Maar ALLEEN een Picknick arrangement (zonder bakfiets huur) reserveren bestaat tot de mogelijkheid.

Kijk bij Arrangementen (Tarieven) wat je kunt verwachten en reserveren.

Wil je een Bakfiets + Picknick reserveren ? Of wil je alleen een Picknick reserveren? kijk dan bij AGENDA welke datum beschikbaar is.

Heb je toch nog een vraag ? stuur dan even een email naar brabantsbakkie@gmail.com

*NIEUW* wij verzorgen ook uw LUNCH , klik op deze link voor meer informatie www.brabants-bakkie.nl/nieuw-lunch-service/

*NIEUW* Nu ook een PICKNICK arrangement zonder (bak)fiets huur mogelijk, klik op deze link voor meer informatie www.brabants-bakkie.nl/tarieven

GROEPSUITJE ?! Dagje op pad met Vrienden of Vriendinnen of Familie ?! Wij bieden de mogelijkheid dat jullie met een groep van minimaal 4 en maximaal 10 vrienden/vriendinnen/ familie samen met een rijkelijk gevulde Bakfiets en of een rijkelijk gevulde Picknickmand een gezellige dag op pad gaan. (Brabants-Bakkie.NL denkt graag met jullie mee om deze dag een leuke invulling te geven) stuur een email naar brabantsbakkie@gmail.com voor meer informatie en een prijsopgave afhankelijk van jullie wensen en invulling van de dag

hopelijk zien wij jullie snel !

Francien & Patrick